Hvem er vi?

Backe Rogaland AS er en lokal totalentreprenør som er kjent for å levere svært god kvalitet til konkurransedyktige priser.  Vi er en dyktig gjeng av motiverte medarbeidere som bygger store og små prosjekter i totalentreprise.  Vi har egen betongavdeling med lærlinger og tariffavtale. Som en del av Backe har vi adgang til avanserte styresystemer og rutiner som underbygger og forsterker driften vår, slik at våre kunder er sikret topp kvalitet i alle ledd.  Selskapet har så langt overlevert alle våre prosjekter uten feilanmerkninger ved overlevering. Siden oppstarten av selskapet i 2008 har heller ingen av våre ansatte hatt fravær som følge av skader.

- Dette handler ikke om flaks, men er et resultat av selskapets målrettede arbeid med holdninger og gode systemer som underbygger driften fra A-Å.

Våre kunder forteller oss at vi er proaktive, konstruktive og lager gode rammer for prosjektgjennomføringen.

Byggekamera

Adkomst til byggeplass

Det er 2 innganger til byggeplassen med kjøreport/rotasjonsport for arbeiderne. Det er tilrettelagt for at arbeidere og besøkende kan ta buss eller parkere på sykkelparkeringen.
Besøkende må komme via kapellveien til brakkerigg som står i telthusveien for registrering. Backe har kontor i 2etg i brakkeriggen.